18.5 C
Amsterdam
28 May 2024
PumpMoonshot
Image default
Altcoins

Top Cryptocurrency Price Predictions: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Omisego, NEO, Ripple, MONERO – Crypto News Today – Sun Jan 13


Eindelijk lijkt de cryptomarkt de crash afgeslagen te hebben en dat resulteert in een enorme prijsstijging de afgelopen dagen. Gaan we een lang tijdige bullrun zien, of zakt de markt weer ineen? Lees onze visie in deze prijsanalyse.

Recente ontwikkelingen

Cryptocurrency wordt steeds meer mainstream. Door de crash van de afgelopen tijd, die de BTC koers terug deed zakken richting de $3000 dollar durft men weer te investeren.

Niet alleen individuele investeerders stappen massaal in maar ook grote investeringsfondsen stappen in. De fondsen worden steeds agressiever met het inzetten van hun kapitaal tegen de lage prijzen en dit resulteert in een snel toenemend volume. De positiviteit op de cryptocurrency markt lijkt teruggekeerd en dat is een goed teken.

Prijsanalyse Bitcoin (BTC)

De Bitcoin koers presteert nu al zo’n drie dagen uitmuntend. De belangrijkste cryptocurrency heeft zich eindelijk uit de negatieve spiraal gevochten en dat resulteert in een bullmarkt.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $4100 dollar 3 dagen geleden lag de prijs nog rond de $3250 dollar. Dat betekent dat de koers in drie dagen tijd met meer dan 26 procent is gestegen.

Als het handelsvolume hoog blijft is er kans dat de weerstandsgrens van $4500 dollar bereikt wordt. De verwachting is dat hier enige weerstand zal ontstaan, omdat crypto handelaren winst willen boeken.

Een herstelperiode als deze houdt vaak zo’n drie dagen stand. Als de koers langer dan drie dagen blijft stijgen, dan is dat een goed teken. Het tij lijkt dan echt te keren en prijsniveau’s van $5000 of meer lijken dan reëel.

 

bitcoin prijsanalyse

Prijsanalyse Ripple (XRP)

Ook Ripple presteert goed Op het moment van schrijven ligt de XRP prijs rond de $0,373 dollar. 3 dagen geleden lag de prijs nog rond de $0,290 dollar. Dat betekent dat de XRP koers in drie dagen tijd met meer dan 28 procent is gestegen.

Een volgend weerstandsniveau die Ripple tegenkomt is de $0,40 dollar grens. Experts verwachten daarom vandaag een kleine terugval. Als de $0,40 dollar grens wordt doorbroken kan de prijsstijging doorzetten tot de $0,50 dollar grens.

Als de XRP koers terugzakt is er een mogelijkheid dat een correctie de koers terug laat zakken tot $0,33 dollar.

 

Prijsanalyse Ethereum (ETH)

De Ethereum koers is door de recente stijgingen weer tot boven de $100 dollar koers gekomen. Op het moment van schrijven ligt de ETH koers rond de $110 dollar. 3 dagen geleden lag de prijs nog rond de $86 dollar. Dat betekent dat de ETH koers in drie dagen tijd met zo’n 28 procent is gestegen.

Door het doorbreken van de stevige weerstand lijkt de weg nu vrij voor een prijsstijging richting de $130 dollar. Rond dit niveau zal er waarschijnlijk weer een nieuwe stevige weerstand plaatsvinden. Voor korte termijn traders is het dan ook niet onverstandig om rond de $130 dollar een deel van hun investering te verkopen en een goede winst te pakken.

Als de prijsstijging niet doorzet is er een kans dat de Ethereum koers terugzakt tot richting de $100 dollar. Dit niveau zal als een sterke ondersteuning fungeren.

 

ethereum prijsanalyse
Prijsanalyse Bitcoin Cash (BCH)
Bitcoin Cash (BCH) is na de hardfork enorm gecrasht. De onrust in het BCH kamp zorgde ervoor dat veel investeerders uit de munt zijn gestapt. Dit leidde tot een uitverkoop van de munt. Een correctie naar boven was dus wel te verwachten.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BCH token rond de $168 dollar. 3 dagen geleden lag de prijs nog rond de $88 dollar. Dat betekent dat de koers in drie dagen tijd met een ongelofelijke 90 procent is gestegen.

Het ziet er positief uit voor de munt, echter zit er wel een vrij groot risico aan het verhandelen van BCH tokens. Als de prijs daalt ligt er pas weer een sterke ondersteuning rond de $100 dollar.

Aan de andere kant is er nog steeds winst te behalen met het traden van Bitcoin Cash. Als de positiviteit doorzet kan de munt stijgen tot $200 dollar. Rond dit niveau vindt pas een sterke weerstand plaats.

 

bitcoin cash prijsanalyse

Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

Related posts

Binance and Huobi lists UST propelling Terra Luna to $100

PumpMoonshot

Credit Karma: Confusing US Crypto Tax Laws May Lead to $1.7 Bln In Losses Go Undeducted

PumpMoonshot

Cardano in focus: Why this altcoin could have an exciting year ahead

PumpMoonshot
Verified by MonsterInsights